Data & Analytics webinars

Hier vind je verschillende van onze gratis te volgen webinars.

Achter de schermen werken wij continu aan de uitbreiding van onze kennisbank. Dus vergeet vooral niet om terug te komen voor meer interessante webinars.

Welk webinar spreekt jou aan?

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze webinars. Onderstaand vind je een overzicht van onze on demand webinars. Heb je vragen naar aanleiding van het bekijken van een webinar, neem dan gerust contact met ons op.

Data Management webinar

Webinar Data Management ‘De theorie in de praktijk’

Tijdens het on demand webinar Datamanagement “De theorie in de praktijk” neemt Bas Hopstaken je mee in de wereld van datamanagement. Een webinar waarbij je praktisch toepasbare informatie krijgt gekoppeld aan voorbeelden uit de praktijk. Tijdens het webinar wordt ook het gebruik van de datamanagement oplossing TimeXtender getoond en uitgelegd.

Bekijk het webinar wanneer jou dit het beste uitkomt!

Data driven recruitement webinar

Datagedreven werken in de flexbranche

In deze 4-delige reeks van webinars nemen we je mee in de stappen die jij kan ondernemen om datagedreven aan de slag te gaan binnen de flexbranche! Deze webinar reeks is in samenwerking met NED Personeel, Easyflex en Up in Business gemaakt.

Bekijk het webinar wanneer jou dit het beste uitkomt!

Easyflex webinar

Webinar Easyflex oplossing

In deze webinar nemen we je mee in onze kant- en klare Easyflex oplossing. Het gemak van een BI-tool in een handomdraai! Tevens is het ook mogelijk het dashboard op maat te maken voor jouw organisatie!

Bekijk het webinar wanneer jou dit het beste uitkomt!

Deze klanten gingen je voor