Qlik

Wat is Qlik?

Qlik is een data-analyseplatform die oplossingen biedt voor de uitdagingen waar bedrijven mee worstelen bij het verkrijgen van waardevolle inzichten uit hun gegevens.

Met Qlik krijgt je de vrijheid om gegevens te verkennen, analyseren en visualiseren op een intuïtieve manier, zonder dat u technische ondersteuning nodig heeft. Dit betekent dat u sneller datagedreven beslissingen kunt nemen, omdat de antwoorden letterlijk binnen handbereik liggen.

Een van de grootste obstakels bij gegevensanalyse is de versnippering van informatie. Maar Qlik doorbreekt deze barrières en creëert een compleet overzicht van al uw relevante data. Hierdoor komen verborgen verbanden en trends aan het licht die voorheen onopgemerkt bleven.

Qlik stelt u in staat om slimmere, datagedreven beslissingen te nemen en biedt een krachtige oplossing voor uw data-analyseproblemen. Ontdek de vele mogelijkheden van Qlik bij 2Foqus en laat ons je helpen om uw datalandschap te transformeren, zodat u een concurrentievoordeel kunt behalen.

qliksense-2foqus

Qlik Sense

Qlik Sense is een self-service data-analyseplatform van Qlik voor intuïtieve en interactieve gegevensvisualisatie en -analyse. Gebruikers kunnen snel rapporten, dashboards en datamodellen maken, gegevens van verschillende bronnen samenvoegen en waardevolle inzichten ontdekken voor datagestuurde beslissingen.

Qlik View

QlikView is de voorloper van QlikSense. 2Foqus is met QlikView meegegroeid tot het product dat het vandaag is. Onze consultants kunnen daardoor lezen en schrijven met QlikView en jouw bedrijf ondersteunen in het gebruik van QlikView. 

 

 

 

Qlik Saas

Qlik SaaS (Software as a Service) is een cloudgebaseerd aanbod van Qlik’s Business Intelligence (BI) en data-analyseoplossingen. Gebruikers kunnen via een webbrowser toegang krijgen tot Qlik’s tools zonder lokale installatie. Het biedt flexibiliteit, schaalbaarheid en eenvoudige samenwerking voor datagedreven besluitvorming in een gehoste omgeving.

QLIK VALUE ADDED PRODUCTS

Met de handige value added products van Qlik Sense, kun je jouw data & analytics omgeving aanpassen naar jouw wensen. Distribueer inzichtelijke rapporten met Nprinting, haal gemakkelijk data op door middel van voicecontrol met Qlik Insight Advisor Chat, orden en indexeer jouw data met Data Catalog en visualiseer jouw data op geo maps met Geo Analytics.

VIZLIB

De Vizlib waarde toevoegende producten zijn een tool om nog slimmere functies in je rapporten en dashboards te implementeren. Met deze Qlik Sense extensie voeg je gemakkelijk en snel, slimme functies aan je visualisaties toe. Hierdoor ben je in staat om meer context aan je dashboards toe te voegen. Vizlib value adding products zorgen ervoor dat je als bedrijf geen eigen extensies hoeft te ontwikkelen. Zo kan de focus verschuiven van het bouwen naar het analyseren en dit levert waardevolle inzichten op. 

“Het stilstaan van één productlijn in onze fabriek kost €8.000,- per dag. Als we door de voorspellende trendanalyses vanuit Qlik Sense twee stilstanddagen hebben weten te voorkomen, hebben we de investering al terugverdiend!”

COO, Quooker

quooker-wit-2foqus

Deze tevreden klanten gingen je voor

Ervaar de wereld van Qlik