WAAR BEN JIJ NAAR OP ZOEK?

Bij 2Foqus zijn we altijd op zoek naar wat jij wilt. Business Intelligence is namelijk geen project maar een partnership.

Samen met jou als klant kijken we naar je vertrekpunt en zoeken we daar de juiste mensen en oplossingen bij. Onze consultants kijken samen met jou naar welke specifieke behoeften er zijn om te bereiken wat jij wilt of nodig hebt. Voor ons is het belangrijk om langedurige relaties aan te gaan met onze klanten als strategische partners.

Samen met jou als klant willen we je ondersteunen in je reis naar een data-gedreven organisatie.

Onze oplossingen helpen je met het verzamelen, visualiseren en importeren van data. Onze consultants geven uitleg over hoe de oplossingen werken en tegelijkertijd leren je om te werken met de data-oplossingen zodat jij de juiste focus behoudt op je werkzaamheden.

data literacy

Data Literacy, of in het Nederlands datageletterdheid, is het vermogen om data te begrpijpen en te analyseren om er vervolgens betekenisvolle inzichten uit te halen.

 

DATA ANALYTICS

Data Analytics, het proces van het onderzoeken, interpreteren en verwerken van grote hoeveelheden gegevens om waardevolle inzichten te verkrijgen en daar voordeel uit te halen. 

DATA MANAGEMENT

Iedere afdeling binnen je bedrijf heeft eigen feiten, cijfers, gegevens en dus data. Data management zorgt ervoor dat alle verschillende losse data op één centrale plek verzameld en gestructureerd wordt. 

FLEXIBILITEIT EN SCHAALBAARHEID

In een wereld waarin alles snel verandert is en groei een constante ambitie, zijn flexibiliteit en schaalbaarheid essentieel. Bedrijven hebben continue nieuwe kansen en uitdagingen. Of het nu gaat over het aanpassen vanuit veranderende klantbehoeften, het omarmen van nieuwe technologieën of het reageren op plotselinge ontwikkelingen.

Onze oplossingen kunnen met behulp van onze consultants flexibel en schaalbaar ingezet worden naar mate je bedrijft groeit en evolueert.

Kies voor de toekomst blijf een stap voor op de concurrentie terwijl je floreert in een wereld die nooit stilstaat!

TEVREDEN KLANTEN

ERVAREN PROFESSIONALS BINNEN ONS TEAM

GEBOUWDE DASHBOARDS

DATA WILL BLOW YOUR MIND