Wij zijn jou graag van dienst met onze consultancy services


2Foqus heeft kennis hoog in het vaandel staan, zodat wij jou op een snelle en effectieve manier kunnen helpen met het realiseren van de doelstellingen of het verbeteren van de bedrijfsprestaties. Dit doen wij door het leveren van consultancy dienstverlening op het gebied van Data en Analytics.

Naast business consultancy, levert 2Foqus technische consultancy waarbij wij onze expertise inzetten op het gebied visualisatie (middels oplossingen van Qlik en Microsoft) en data (SQL en TimeXtender). Voor de AI consultancy of het ontwikkelen van connectoren wordt veelvuldig Python als tool ingezet door onze consultants.

Behoefte aan consultancy?

Case: Actief Werkt

“Met Qlik Sense zijn onze marges verbeterd – cruciaal in een branche waar marges continu enorm onder druk staan.”

Marcel Passier Stok, Business Controller

Lees de hele case

Gerelateerde oplossingen


Qlik Sense

Het data analytics platform dat ervoor zorgt dat bedrijven op allerlei niveaus meer uit hun data kunnen halen. Combineer alle databronnen, hoe groot of complex het ook is. Creëer vervolgens in een handomdraai de mooiste visualisaties.

Power BI

Power BI geeft beslissers op elk niveau inzicht in voor hen relevante informatie. Anytime, anyplace en via any device. Zo kan je gemakkelijker en beter sturen op de doelen voor de toekomst.

Development

Onze kracht ligt in het slim en creatief toepassen van onze breed georiënteerde technische kennis. Zo komen we tot oplossingen die aansluiten bij de actuele eisen vanuit jouw markt. We hebben de competenties in huis om jou te ondersteunen in alle fasen van het proces: van productstrategie, onderzoek, prototypebouw tot productie.