Hoe blijf jij up-to-date?

Data & Analytics Blogs

Wil jij up-to-date blijven? In onderstaande blogs praten wij jou bij over BI-ontwikkelingen, product updates en features en de nieuwste data & analytics toepassingen.

Nieuw! De Academy terugkomdagen!

Nieuw! De Academy terugkomdagen!

Heb jij onlangs of alweer een tijd geleden een Qlik-training bij ons gevolgd? Dan is de Academy terugkomdag echt iets voor jou! Een van onze experts komt een dag lang bij jou op locatie en helpt jou met de trainingsonderdelen waar je moeite mee hebt of waar je nog geen gebruik van maakt. Overwin samen de problemen waar je tegenaan loopt en leer meer over het werken met Qlik zodat je nóg meer uit het platform kunt halen. Jouw persoonlijke en professionele behoeften staan centraal in deze op maat gemaakte sessie.

Lees meer
Haal de bezem door je Data & Analytics kast

Haal de bezem door je Data & Analytics kast

Het is lente! Tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. Maar terwijl je je huis onder handen neemt, waarom niet hetzelfde doen met je Data & Analytics kast? Net als een rommelige zolder vol met dingen die je niet meer gebruikt, kunnen oude, ongeorganiseerde gegevens je bedrijf vertragen en je besluitvormingsprocessen vertroebelen. Hoog tijd om de bezem door je Data & Analytics te halen. Hier is hoe.

Lees meer
Introducing Microsoft Fabric

Introducing Microsoft Fabric

Een eerste kennismaking met Microsoft Fabric -  door Martijn van 't Leengoed Wat is Microsoft Fabric eigenlijk? Het is krachtige tool die alle krachten van verschillende Microsoft-data componenten bundelt om jou te helpen de controle te krijgen over je gegevens en...

Lees meer
Ontdek het voordeel van lay-out containers in Qlik

Ontdek het voordeel van lay-out containers in Qlik

Deep dive into Qlik en leer meer over het voordeel van lay-out containers– door Michiel HofsteengeQlik is een geweldige Data & Analytics oplossing waarmee organisaties beter inzicht in hun prestaties krijgen en daar gericht op kunnen sturen. Als Qlik consultant...

Lees meer