OVER 2FOQUS

Al bijna 15 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda en Apeldoorn werken we voor meer dan 500 organisaties binnen de flexbranche, voedselbranche, logistiek en transport, groothandels, productie, zorg en meer. Ons team bestaat uit meer dan 50 specialisten met een passie voor data. Daarnaast beschikken onze gecertificeerde consultants stuk voor stuk over het talent om organisaties te helpen met het creëren van stuurinformatie, zodat de doelstellingen snel behaald kunnen worden. 

2023

2Foqus is timextender partner of the year!

In 2023 wordt 2Foqus uitgeroepen tot TimeXtender Partner of the Year 2022. Dit betekent dat we deze titel sowieso een heel jaar mogen dragen.

2022

2FOQUS WORDT ONDERDEEL The digital Neighborhood

2Foqus wordt in 2022 onderdeel van de groep: Broad Horizon. In 2023 verandert de naam in The Digital Neighborhood.

2022

2FOQUS en Provelu fuseren

Het bedrijf Provelu uit Apeldoorn en 2Foqus uit Breda gaan samen verder als 2Foqus B.V. met zowel een locatie in Breda als in Apeldoorn.

2020

PINK ELEPHANT BUSINESS INTELLIGENCE B.V. wordt 2FOQUS B.V.

Pink Elephant Business Intelligence gaat zelfstandig verder en neemt de naam 2Foqus weer aan.

2018

START VAN DE 2FOQUS ACADEMY

In 2018 werd de eerste training gegeven vanuit Education, wat later de 2Foqus Academy is geworden.

 

2017

POWER BI & TIMEXTENDER

Naast Qlik wordt het portfolio uitgebreid met Power BI en TimeXtender.

2014

2FOQUS FUSEERT MET PINK ELEPHANT

2Foqus fuseert met de business ‘Data & Analytics’ tak van Pink Elephant en gaan verder als PINK ELEPHANT BUSINESS INTELLIGENCE B.V.

2014

Ontstaan van 2foqus

Oneline Zuid gaat zelfstandig verder onder de naam 2Foqus B.V.

2012

Oneline Zuid opgericht

Oprichting Oneline Zuid als Regionale Qlikview Partij als satellietvestiging van Oneline B.V.

2005

Provelu opgericht

In 2005 werd Provelu opgericht in Apeldoorn.

WAT DOEN WE?

Over ons: 2Foqus!

ONZE PIJLERS

Strategy-2foqus

AAN DE SLAG MET DATA STRATEGIE?

Niet de data, maar de inzichten verkregen uit data zijn bepalend voor de koers van jouw organisatie. Data Literacy (datageletterdheid) is tegenwoordig een onmisbare competentie. Wil jij jouw datageletterdheid of die van jouw mensen verbeteren?

homepage-header-2foqus

DATA MANAGEMENT OPZETTEN OF VERBETEREN?

Data Management is belangrijker dan ooit. De data rond bedrijfsvoering neemt steeds meer toe. Hoe beter je in staat bent om data op een goede manier te gebruiken, hoe groter de resultaten die je zult behalen. Ga jij aan de slag met Data Management?

homepage-header-2foqus

STARTEN MET REPORTING & ANALYSIS?

Het analyseren van de juiste data en het visualiseren in duidelijke en inzichtelijke dashboards. Analytics zorgt ervoor dat je gebeurtenissen uit het verleden kunt analyseren en zelfs voorspellingen voor de toekomst kan doen! Ga jij voorbereid te toekomst tegemoet?

homepage-header-2foqus

Wil jij je data beter begrijpen en kunnen verklaren?

Data Science is het verzamelen, analyseren en interpreteren van gegevens. Het omvat technieken als, statistische analyses, machine learning, datamining en datavisualisatie om data te verklaren, herkennen en zelfs voorspellen.

Met het oog op onze vier pijlers staan we voor je klaar, om jou te ondersteunen bij al jouw data en analytics vraagstukken. Samen gaan we voor een langdurig partnerschap waarin wij graag nét dat stapje extra zetten om gewenste resultaten te behalen!