BLIJF OP DE HOOGTE!

JOUW DATA IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN

VRIJBLIJVEND KENNIS MAKEN?

NEEM CONTACT OP

2FOQUS

Al bijna 15 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda en Apeldoorn werken we voor meer dan 500 organisaties binnen de flexbranche, logistiek, productie, zorg en meer. Ons team bestaat uit meer dan 50 specialisten met een passie voor data. Daarnaast beschikken onze gecertificeerde consultants stuk voor stuk over het talent om organisaties te helpen met het creëren van stuurinformatie, zodat de doelstellingen snel behaald kunnen worden. 

ONZE 4 PIJLERS

DATA LITER​ACY

2Foqus vindt het belangrijk dat data en analytics voor iedereen begrijpelijk is. Niet de data, maar de inzichten verkregen uit data zijn immers bepalend voor de koers van jouw organisatie. Data Literacy (of in het Nederlands datageletterdheid) is het vermogen om gegevens te lezen, te schrijven en hierover te communiceren. 2Foqus legt samen met jou een solide basis van kennis om binnen jouw gehele organisatie datagedreven te denken én te werken. 

DATA MANAGEMENT

Wij ondersteunen organisaties in het voorbereiden op de toekomst. Door de toename van data rond bedrijfsvoering is datamanagement belangrijker dan ooit. Onze gecertificeerde datamanagement consultants nemen naast inventarisatie en gegevensanalyse tevens de verantwoording voor de gehele technische implementatie van de datamanagement oplossing. Hierdoor kunnen jij en jouw medewerkers gemakkelijk en snel data ophalen wanneer jij het nodig hebt!

ANALYTICS

Naast datamanagement consultants, bestaat ons team uit professionals op het gebied van data analyse. Wij helpen jouw organisatie met het visualiseren van inzichtelijke dashboards, zodat u onderbouwde beslissingen kan nemen op basis van kwalitatieve data en zelfs voorspellingen voor de toekomst kan doen.

ACADEMY

Voor ons schuilt de kracht van data niet alleen in goede tools of dashboards, maar gaat het er vooral om dat data en analytics in het gehele bedrijf wordt doorgevoerd en dat iedereen de meerwaarde ervan inziet. Daarom hebben wij onze  2Foqus Academy opgericht. Met onze trainingen en workshops begeleiden we mensen om data te kunnen lezen, begrijpen én zelf aan de slag kunnen met de verschillende tools. 

bekijk ons actuele
 trainingsaanbod

Met het oog op onze vier pijlers staan we voor je klaar, om jou te ondersteunen bij al jouw data en analytics vraagstukken. Samen gaan we voor een langdurig partnerschap waarin wij graag nét dat stapje extra zetten om gewenste resultaten te behalen.

WAAROM 2FOQUS?

Totale aanbod
Software, consultancy, opleidingen én helpdesk

Gecertificeerde consultants

Agile workflow
Snel resultaat en flexibiliteit

Jarenlange partnership met onze klanten

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN JE VOOR...

Lees meer over hun ervaring in de transitie naar een datagedreven bedrijf!

bekijk alle referenties

BEN JIJ ONS VOLGENDE SUCCESVERHAAL?

NEEM nu contact op

SCHRIJF JE GRATIS IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van bedrijfsupdates en interessante ontwikkelingen binnen de wereld van Data & Analytics, zodat jij klaar bent voor de toekomst!

    Thank you! Your message has been sent.
    Unable to send your message. Please fix errors then try again.

    2Foqus gebruikt de door jou beschikbaar gestelde informatie om je op de hoogte te houden over 2Foqus en interessante data updates! Besluit je toch later om jezelf uit te schrijven dan gaat dat eenvoudig via de knop in de mail.

    Privacy Preference Center