Kennisevent: Data Drive to Survive

Blijf de concurrentie de baas en transformeer jouw bedrijf naar een data gestuurde organisatie.
Lees meer over Data Drive to Survive

Data Drive to Survive

Donderdag 11 april organiseert 2Foqus samen onze partners LeanPortal en Wave Insights het kennisevent Data Drive to Survive! Benut de kansen van data binnen je bedrijfsprocessen en blijf daarmee de concurrentie een stap voor. Leer van professionals en collega’s uit het vak en ervaar samen met andere managers en bestuurders hoe je met jouw organisatie de Next Step in Data zet.

“Hoe zorg jij er als manager voor dat jouw organisatie overleeft in een steeds concurrerender markt? Benut de kracht van data, optimaliseer processen en transformeer jouw bedrijf naar een organisatie die data weet in te zetten als concurrentiemiddel om nog beter te scoren!”

2Foqus Data will blow your mind - 2Foqus Data Analytics

Is jouw organisatie er klaar voor?

Ervaar samen met andere managers en bestuurders hoe je de Next Step in Data zet.

Leer van de praktijkervaringen van professionals uit het Data & Analytics vak.

Hoor meer over de valkuilen en succesfactoren voor een geslaagde data transformatie.

Leer hoe je efficiëntie- en kostenvoordeel kunt behalen met verplichte Corporate Sustainability Reporting (duurzaamheid dashboards).

Hoe werkt het Sturing & Verantwoordingmodel? Hoe kun je visuele informatie en analyses gebruiken om doelgericht sturing te geven aan verschillende sturingslagen.

Programma Data Drive to Survive

Wanneer jij je aanmeldt voor Data Drive to Survive, hebben het volgende programma voor je in petto.

12.45 – 13.00 Inloop & ontvangst
13.00 – 13.15 Welkom & introductie
13.20 – 13.50 Praktijkcase BEJO Zaden “Data & Analytics”
13.50 – 14.00 Pauze
14.00 – 16.15 BREAK-OUT sessie (3)
16:15 – 16:30 Vraag & antwoord
16:30 – 17:00 Netwerken & borrel

Hoe worden KPI s gevolgd en gerapporteerd - 2Foqus Data Analytics

Praktijkcase Bejo Zaden

Gertjan Boersma van Bejo Zaden deelt hun ervaringen op het gebied van Data & Analytics.

“Bejo Zaden is toonaangevend in veredeling, productie en verkoop van groentezaden met vestigingen in meer dan 30 landen. Een internationaal familiebedrijf met 2,200 toegewijde medewerkers die werken aan groenterassen van nu en de toekomst.”

Inhoud Break-out sessies

De break-out sessies worden roulerend gegeven zodat iedereen elke sessie een keer kan volgen. Onderstaand vind je meer informatie over de drie sessies.

1. Van data naar stuurinformatie en efficiencyverbetering

Duurzaamheidsdashboards nemen een steeds belangrijkere rol in binnen de set van (management) rapportages. Anton van Keep van 2Foqus laat aan de hand van praktijkcases zien hoe de Europese verplichting voor duurzaamheidsrapportage, de CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) ook voordelen voor organisaties kan opleveren. Ontdek hoe je met de juiste data infrastructuur en duurzaamheidsdashboards snel inzichtelijk maakt, waar je efficiëntie- en kostenvoordeel kunt behalen. Pure winst!

2. Valkuilen en succesfactoren voor een geslaagde data transformatie

Wave Insights begeleidt organisaties bij hun transformatie naar data gedreven werken. Tijdens deze sessie deelt Jorren Schauwaert zijn jarenlange ervaring met succesfactoren en valkuilen voor geslaagde data transformatieprocessen. Welke stappen doorloop je en hoe borg je aandacht voor de mens en organisatorische kant van het transformatieproces.

3. Hoe werkt het Sturing & Verantwoordingmodel

Ben je al bekend met het Sturing & Verantwoordingmodel? Leer, in de inspirerende omgeving van Visual Workplace, hoe je visuele informatie en analyses kunt gebruiken om doelgericht sturing te geven aan verschillende sturingslagen in jouw organisatie aan de hand van het Sturing & Verantwoording model.