Bekijk het webinar Easyflex oplossing

In deze webinar nemen we je mee in onze kant- en klare Easyflex oplossing. Het gemak van een BI-tool in een handomdraai! Tevens is het ook mogelijk het dashboard op maat te maken voor jouw organisatie!

Webinar Easyflex oplossing - 2Foqus Data Analytics

Voor wie interessant?

Dit webinar is vooral interessant wanneer je Easyflex gebruikt of wil gaan gebruiken en meer uit de Easyflex data wilt halen.

Flexorganisaties opgelet! Meer met je data doen? Tijdens het Easyflex Koppelpartnerevent hebben wij een demo gegeven over onze 2Foqus Easyflex oplossing. Dit multifunctionele dashboard, gericht op flexorganisaties geeft direct inzicht in de meest gebruikte overzichten. Deze template kan binnen een dag al geïmplementeerd zijn en zorgt ervoor dat je binnen no-time duidelijke Easyflex overzichten tot je beschikking hebt. Toch meer maatwerk nodig? Dat is zeker mogelijk! Integreer met andere systemen en modeleer het naar de wensen van jouw organisatie. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en de mogelijkheden van deze oplossing? Bekijk dan het webinar!

Wat levert het je op?

Tijdens het webinar krijg je inzicht in het gebruik van Easyflex data en hoe je deze optimaal kan benutten met de Easyflex rapportage en analyse oplossing van 2Foqus.

Meld je aan en bekijk het webinar op een voor jou geschikt moment.

Aanmelden webinar

Vul het onderstaande aanmeldformulier in en wij sturen je automatisch de informatie voor het bekijken van het webinar.