TERUGBLIK:

2FOQUS DATA & ANALYTICS EVENT 2023

WAS JIJ ERBIJ 15 JUNI? HET 2FOQUS DATA & ANALYTICS EVENT 2023.

Een dag vol inspirerende presentaties en sprekers, over data & analytics, AI, ChatGPT, datagebruik in de voetbal wereld, duurzame dashboard en nog veel meer. Allemaal met als doel: ACHIEVE YOUR GOALS WITH DATA & ANALYTICS!

2FOQUS DATA & ANALYTICS EVENT 2023 - NAC BREDA

In het mooie Breda was het NAC-stadion dé locatie waar je moest zijn voor deze geslaagde dag! Met een inspirerende presentatie van de Deense Erik David Johnson over de mogelijk- en onmogelijkheden van ChatGPT, Vincent van Renesse van Duivenbode van SciSports die ons meenam in de waarde en het gebruik van data in het professionele voetbal en een uitleg over wat The Digital Neighborhood voor zowel 2Foqus als onze klanten kan betekenen, was de ochtend de perfecte aftrap voor de hele dag.

De middag bestond uit vier sessies, verdeeld over vier zalen. Vanuit 2Foqus vertelde onze eigen Anton van Keep meer over hoe jij data, analyses en dashboards gebruikt voor het verduurzamen van je bedrijf. Ook onze Gerco Gijben en Robin Ernste namen je mee in wat het neerzetten van je doelen, ofwel KPI’s betekent en kan betekenen voor je bedrijf aan de hand van een case study in samenwerking met de Commercieel Manager van NAC, Eric Matijsen.

Ook waren er twee van onze ‘Neighbors’ aanwezig. Zo gaven Morten Bjerre en Lilian Stenholt Thomsen van Delegate uitleg over het Power Platform van Microsoft en vertelde Wouter van Gils van Cmotions over hoe je NLP, Natural Language Processing, in kan zetten voor jouw bedrijf.

Met een verhaal van Harman Korte over hoe 2Foqus ook The Digital Neighborhood heeft geholpen als klant en TimeXtender’s CEO Heine Krog Iversen als afsluiter was het een leerzame, unieke en inspirerende dag voor alle aanwezigen.

Kortom, een mooie dag om op terug te blikken!

Inspirerende verhalen

De wereld van data is snel aan het veranderen!

Sessies

Terugblik 2Foqus Data & Analytics Event 2023-1-2Foqus Data Analytics

SETTING THE GOALS (KPI’s) FOR YOUR ORGANIZATION

Tijdens deze workshop, samen met de Commercieel Manager Eric Matijsen van onze host NAC, hebben onze eigen Robin en Gerco iedereen meegenomen in hoe je KPI’s opstelt. Hoe bepaal je ze en hoe pas je deze dan toe in je eigen organisatie. Allemaal om te zorgen dat je je bedrijfsdoelen behaalt. Er zijn praktische tips en handvaten gedeeld die je helpen om je eigen KPI’s te bepalen, te communiceren en te implementeren binnen de hele organisatie.

Terugblik_ 2Foqus Data & Analytics Event 2023-2-2Foqus Data Analytics

SUSTAINABILITY? GOALS!

Duurzaamheidsdashboards gaan een steeds belangrijkere rol innemen binnen de set van (management) rapportages. Niet alleen vanwege de komst van de Europese verplichting voor duurzaamheidsrapportage, de CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive). Maar ook omdat je met de juiste data-infrastructuur en duurzaamheidsdashboards snel inzichtelijk kan maken waar efficiency en kostenvoordeel valt te behalen. Twee vliegen in een klap dus. Tijdens deze sessie nam onze eigen Anton iedereen mee in de voordelen van het gebruik van dashboards om duurzaamheid te meten en te verbeteren binnen je bedrijf.

SUPERCHARGING DATA COLLECTION & QUALITY

Tijdens deze Engelse presentatie gaven Morten Bjerre en Lilian Stenholt Thomsen van Delegate uitleg over het Microsoft Power Platform en lieten zien hoe het Power Platform de kwaliteit van uw data sterk kan verhogen! Door echte uitdagingen van klanten te laten zien, demonstreerden zij hoe een Power App kan helpen bij het snel en efficiënt verzamelen van gegevens en lieten ze zien hoe de Power App kan worden gebruikt om verkeerde gegevens te identificeren en de gegevens in het bronsysteem te herstellen.

NLP (NATURAL LANGUAGE PROCESSING)

Tijdens deze sessie nam Wouter van Gils van Cmotions iedereen mee in de voordelen van het gebruik van NLP (Natural Language Processing). NLP en grootschalige taalmodellen in het bijzonder voegen al best een tijd waarde toe voor bedrijven. Tekst is overal: recensies, klantvragen, logfiles, boeken, transcripties, nieuwsartikelen, dossiers, interview verslagen… Toch worden dit soort teksten, naast beschikbare gestructureerde data, nog weinig betrokken bij het beantwoorden van analysevragen. Waarde halen uit bestaande tekstuele databronnen in je organisatie klinkt misschien complex, maar is het niet. Cmotions houdt van concrete toepassingen en aantoonbare waarde, daarom liet Wouter in deze sessie een paar concrete voorbeelden zien waar je morgen zelf mee kunt starten.

Terugblik_ 2Foqus Data & Analytics Event 2023-4-2Foqus Data Analytics

Nu doorpakken?

Boek nu een training met korting!

Boek training met korting!

Ben jij geïnspireerd geraakt tijdens het 2Foqus Data & Analytics Event 2023? Of heb je het helaas gemist, maar heb je na het zien van de sessies weer helemaal de drive om meer met data te gaan doen? Schrijf je dan nu in voor een training! Tijdens het event heeft iedereen een kortingsvoucher in de goodiebag gevonden, maar we hebben de actie verlengt!

Schrijf je dus vandaag nog in voor een training met de code:

2FDAE23 en krijg 20% korting!

*als je boekt vóór 1 september!

Picture this

Nog een laatste korte terugblik van een aantal foto’s die er tijdens het event zijn genomen.

MELD JE ALVAST AAN VOOR HET DATA & ANALYTICS EVENT 2024 OP 20 JUNI IN TOPSPORTLOCATIE OMNISPORT IN APELDOORN!