WERKEN BIJ 2FOQUS

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Voor ons is datamanagement echt mensenwerk. Met onze visie en manier van werken zijn we een frisse wind in de IT-wereld. Onze kracht is een heldere focus en onze nuchtere kijk op data & analytics in combinatie met de drive om deze kijk te delen met onze klanten.  Deze focus helpt ons keer op keer om hoogwaardige en logische oplossingen te bedenken. En het stapje extra wat we hiervoor soms moeten zetten, zetten we met veel plezier. Heb jij dezelfde passie voor data & analytics en vind jij het geen probleem om nét dat stapje extra te zetten? Stuur dan je CV op!

ACTUELE VACATURES

Medior BI-Consultant

Dienstverband: Fulltime
Locatie: Breda
Heb jij al enige ervaring als Business Intelligence consultant? Wil jij jouw ondernemende competenties ontwikkelen en de volgende stap maken in jouw data & analytics carrière? Als Medior Data & Analytics Consultant duik jij in de data van uiteenlopende klanten om oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken. Jij bent de cruciale schakel tussen business en ICT.

Persoonlijke ontwikkeling en innovatie zijn de fundering van 2Foqus en voor jou de perfecte bodem om jezelf te ontwikkelen binnen het werkveld van Data & Analytics. Join the team!


MEER INFORMATIE

Datawarehouse Consultant (Medior/Senior)

Oplossing: TimeXtender
Dienstverband: fulltime
Locatie: Breda
Als Datamanagement Consultant stap je binnen bij diverse organisaties in uiteenlopende branches. Je gaat daar aan de slag met onder andere TimeXtender om de klant te begeleiden op het gebied van datamanagement. Hierbij werk je nauw samen met de Sales afdeling, die ervoor zorgt dat gesprekken met klanten worden ingepland en jullie samen een indrukwekkende entree maken. Je gaat vervolgens een datamanagement strategie uitwerken en implementeren. Je onderbouwt je keuzes aan de klant en neemt ze stap voor stap mee in het proces.

Ben jij de dataheld die wij zoeken? Solliciteer nu!

meer informatie

Online Marketeer 

Dienstverband: 
Parttime
Locatie: Breda

Waar ben je echt goed in en waar krijg je energie van? Als Online Marketeer bij 2Foqus kan jij bezig zijn met de dingen die jij het leukste vind en waar jij meer over wilt leren! Ben jij bijvoorbeeld een topper op het gebied van SEA? Of wil je meer leren op het gebied van SEO of op het gebied van B2B-Marketing? 

De koffie staat klaar!  


Meer informatie

Content Marketeer 

Dienstverband: 
Parttime
Locatie: Breda

 Als Content Marketeer bij 2Foqus weet jij onze doelgroep telkens weer te verbazen met creatieve content. Jij werkt nauw samen met onze Marketing Partners om diverse campagnes op te zetten en werkt dit vervolgens uit in een contentkalender. 

MEER INFORMATIE

Allround Marketeer

Dienstverband: 32 - 40 uur
Locatie: Breda / flexibel

Op zoek naar een baan als Allround Marketeer waarin je jouw commerciële, creatieve ideeën tot leven kan wekken in een diverse functie? Look no further!

Als Marketeer bij 2Foqus zit je in een unieke situatie! Onze organisatie groeit en daardoor zijn we op zoek naar een gedreven Marketeer met grote ambities. We zijn op zoek naar iemand met een sterke visie die onze marketingafdeling tot een hoger niveau kan tillen!MEER INFORMATIE

2Foqus Young Professional

Dienstverband: Fulltime
Locatie: Breda
Ben jij een HBO ICT afgestudeerde en weet je eigenlijk al wat jouw stip aan de horizon is? Kom maar op! 
Heb je een HBO-diploma in een niet-ICT richting? No problem, ook dan ben je welkom bij 2Foqus. Mits je een aantoonbare affiniteit hebt met ICT natuurlijk. 
 
Na één jaar is het de bedoeling dat jij, samen met 2Foqus, richting hebt kunnen geven aan jouw carrière binnen de wereld van Data & Analytics en de eerste stappen hebt gezet richting jouw uiteindelijke doel. 

Wil jij meer informatie over het 2F Professional programma? 


Meer informatie

WERKEN MET TOPKLANTEN

WORK HARD,
PARTY HARD

DOEN WAAR JIJ GOED IN BENT

VOLOP RUIMTE OM JEZELF TE ONTWIKKELEN

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOUW TALENT!

STUDENTEN

Wil jij goed voorbereid zijn op het werken in data & analytics? Maar zoek je ook dat stuk leren en jezelf (persoonlijk) ontwikkelen? Bekijk dan onze stageplekken! Met persoonlijke coaching en werkervaring van de beste werkgevers sta jij sterk in jouw nieuwe carrière. 

 

Neem contact op!

YOUNG PROFESSIONALS

Afgestudeerd en opzoek naar een plek om jouw carrière te kickstarten? Wij zijn altijd opzoek naar gedreven young professionals. Wij staan voor talenontwikkeling, specialisatie en zien onszelf als een poel waar data & analytics talenten worden opgeleid om te werken in deze data-driven wereld!

Neem contact op!

PROFESSIONALS

Heb jij al kilometers gemaakt binnen het werkveld van data & analytics? Meerdere grote, gave projecten op jouw naam staan?
Tijd om er nog meer aan toe te voegen! Wij zijn altijd opzoek naar ervaren consultants met een uitgebreide kennis. Binnen 2Foqus Education zijn er ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als trainer en jouw kennis door te geven aan zowel klanten als collega's!

Neem contact op!

BRABANTSE GEZELLIGHEID BIJ 2FOQUS

Al bijna 10 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda werken we voor meer dan 180 organisaties binnen de flexbranche, logistiek, productie zorg en meer. Ons team bestaat uit meer dan 20 specialisten met een passie voor data. Vrijdagmiddagborrels staan hoog in het vaandel. We werken samen hard om geweldige resultaten te behalen en vieren deze dan ook graag. "Work hard, play hard is het motto". Ook buiten het werk vinden we het leuk om een sporadische, gezellige groepsactiviteit te organiseren. 

NAOMI VAN GESINK

Data & Analytics Consultant

"Bij 2Foqus staat iedereen voor elkaar klaar" 

In de eerste maanden bij 2Foqus hebben mijn nieuwe collega’s mij super goed op weg geholpen. Iedereen staat eigenlijk altijd voor elkaar klaar. Ik vind het een leuk team en wat ook fijn is, is dat we regelmatig gezellige bijeenkomsten hebben. Dit zorgde er ook voor dat ik mijn collega’s in een korte tijd goed heb leren kennen. Inmiddels ben ik alweer een aantal maanden onderweg bij 2Foqus. En kijk ik ernaar uit om nog meer klanten te helpen hun data vraagstukken op te lossen.

SCHRIJF JE GRATIS IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van bedrijfsupdates en interessante ontwikkelingen binnen de wereld van Data & Analytics, zodat jij klaar bent voor de toekomst!

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

2Foqus gebruikt de door jou beschikbaar gestelde informatie om je op de hoogte te houden over 2Foqus en interessante data updates! Besluit je toch later om jezelf uit te schrijven dan gaat dat eenvoudig via de knop in de mail.

Privacy Preference Center