WERKEN BIJ 2FOQUS

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Voor ons is datamanagement echt mensenwerk. Met onze visie en manier van werken zijn we een frisse wind in de IT-wereld. Onze kracht is een heldere focus en onze nuchtere kijk op data & analytics in combinatie met de drive om deze kijk te delen met onze klanten.  Deze focus helpt ons keer op keer om hoogwaardige en logische oplossingen te bedenken. En het stapje extra wat we hiervoor soms moeten zetten, zetten we met veel plezier. Heb jij dezelfde passie voor data & analytics en vind jij het geen probleem om nét dat stapje extra te zetten? Stuur dan je CV op!

WIJ ZIJN OPZOEK NAAR JOUW TALENT!

STUDENTEN

Wil jij goed voorbereid zijn op het werken in data & analytics? Maar zoek je ook dat stuk leren en jezelf (persoonlijk) ontwikkelen? Bekijk dan onze stageplekken! Met persoonlijke coaching en werkervaring van de beste werkgevers sta jij sterk in jouw nieuwe carrière. 

 

Neem contact op!

YOUNG PROFESSIONALS

Afgestudeerd en opzoek naar een plek om jouw carrière te kickstarten? Wij zijn altijd opzoek naar gedreven young professionals. Wij staan voor talenontwikkeling, specialisatie en zien onszelf als een poel waar data & analytics talenten worden opgeleid om te werken in deze data-driven wereld!

Neem contact op!

PROFESSIONALS

Heb jij al kilometers gemaakt binnen het werkveld van data & analytics? Meerdere grote, gave projecten op jouw naam staan?
Tijd om er nog meer aan toe te voegen! Wij zijn altijd opzoek naar ervaren consultants met een uitgebreide kennis. Binnen 2Foqus Education zijn er ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als trainer en jouw kennis door te geven aan zowel klanten als collega's!

Neem contact op!

WERKEN MET TOPKLANTEN

WORK HARD,
PARTY HARD

DOEN WAAR JIJ GOED IN BENT

VOLOP RUIMTE OM JEZELF TE ONTWIKKELEN

ACTUELE VACATURES

Data & Analytics Consultant 

Oplossing: Qlik / Power Bi
Dienstverband: fulltime
Locatie: Breda
Word jij blij als organisaties nóg succesvoller opereren door jouw ontworpen en ontwikkelde dashboards en rapportages? Als Data & Analytics Consultant informeer jij klanten over hun businessvraagstukken en geef jij deze vraagstukken weer in duidelijke dashboards op basis van Qlik Sense of Power BI.

Ben jij onze nieuwe dashboarding specialist? Solliciteer nu via hr@2foqus.nl.

Datawarehouse Consultant (Medior/Senior)

Oplossing: TimeXtender
Dienstverband: fulltime
Locatie: Breda
Als Datamanagement Consultant stap je binnen bij diverse organisaties in uiteenlopende branches. Je gaat daar aan de slag met onder andere TimeXtender om de klant te begeleiden op het gebied van datamanagement. Hierbij werk je nauw samen met de Sales afdeling, die ervoor zorgt dat gesprekken met klanten worden ingepland en jullie samen een indrukwekkende entree maken. Je gaat vervolgens een datamanagement strategie uitwerken en implementeren. Je onderbouwt je keuzes aan de klant en neemt ze stap voor stap mee in het proces.

Ben jij de dataheld die wij zoeken? Solliciteer nu!

Solliciteer hier

Stage - Vormgeving

Dienstverband: Stage
Locatie: Breda
Heb jij een passie voor social media en ken jij de Adobe programma's door en door? Versterk onze marketing afdeling door het ontwerpen van verschillende communicatiemiddelen, het creëren van gave content en het bedenken van toffe creatieve projecten!

Ben jij onze nieuwe creatieve duizendpoot? Stuur een mail naar odile.sips@2foqus.nl.

NAOMI VAN GESINK

Data & Analytics Consultant

"Bij 2Foqus staat iedereen voor elkaar klaar" 

In de eerste maanden bij 2Foqus hebben mijn nieuwe collega’s mij super goed op weg geholpen. Iedereen staat eigenlijk altijd voor elkaar klaar. Ik vind het een leuk team en wat ook fijn is, is dat we regelmatig gezellige bijeenkomsten hebben. Dit zorgde er ook voor dat ik mijn collega’s in een korte tijd goed heb leren kennen. Inmiddels ben ik alweer een aantal maanden onderweg bij 2Foqus. En kijk ik ernaar uit om nog meer klanten te helpen hun data vraagstukken op te lossen.

SCHRIJF JE GRATIS IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van bedrijfsupdates en interessante ontwikkelingen binnen de wereld van Data & Analytics, zodat jij klaar bent voor de toekomst!

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

2Foqus gebruikt de door jou beschikbaar gestelde informatie om je op de hoogte te houden over 2Foqus en interessante data updates! Besluit je toch later om jezelf uit te schrijven dan gaat dat eenvoudig via de knop in de mail.

Privacy Preference Center