WERKEN BIJ 2FOQUS

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Voor ons is datamanagement echt mensenwerk. Met onze visie en manier van werken zijn we een frisse wind in de IT-wereld. Onze kracht is een heldere focus en onze nuchtere kijk op data & analytics in combinatie met de drive om deze kijk te delen met onze klanten.  Deze focus helpt ons keer op keer om hoogwaardige en logische oplossingen te bedenken. En het stapje extra wat we hiervoor soms moeten zetten, zetten we met veel plezier. Heb jij dezelfde passie voor data & analytics en vind jij het geen probleem om nét dat stapje extra te zetten? Stuur dan je CV op!

ACTUELE VACATURES

2Foqus Young Professional

Dienstverband: Fulltime
Locatie: Breda en Apeldoorn

Ben jij een afgestudeerd ICT'er en weet je eigenlijk al wat jouw stip aan de horizon is? Kom maar op! Ben jij afgestudeerd maar niet in een ICT richting? No problem, ook dan ben je welkom bij 2Foqus. Mits je een aantoonbare affiniteit hebt met ICT natuurlijk. 
 Na één jaar is het de bedoeling dat jij, samen met 2Foqus, richting hebt kunnen geven aan jouw carrière binnen en aan de slag gaat als Data & Analytics consultant. 

MEER INFORMATIE

Data Management Consultant 

Dienstverband: 32-40 uur
Locatie: Breda en/of Apeldoorn

WIl jij aan de slag met datamanagement implementaties en vraagstukken bij klanten? Zoek dan niet verder! Met behulp van het platform TimeXtender help je organisaties in het dataproces vanaf het binnenhalen van de data tot aan het visualiseren van de data. Denk jij graag mee met de klant over hoe zaken op het gebied van datamanagement beter kunnen en voer je dit ook graag uit? Solliciteer dan voor de Data Management Consultant functie. We zien je graag tijdens een kop koffie! 

meer informatie

Business Intelligence Consultant

Dienstverband: 32 - 40 uur
Locatie: Breda en/of Apeldoorn

Lijkt het jou tof om aan de slag te gaan met het maken van vette dashboards voor klanten? Zoek dan niet verder, bij ons ga je bij klanten aan de slag om hun KPI’s in kaart te brengen door het creëren van dashboards met bijvoorbeeld Qlik of Power BI. Heb je een passie voor data? Dan is de functie van Business Intelligence iets voor jou.  Zien we jou snel tijdens een kop koffie?!

meer informatie

Medewerker Project Office / Planner 

Dienstverband: 24 uur 
Locatie: Breda of Apeldoorn

Wij zijn op zoek naar een vervanger voor onze planner in verband met zwangerschapsverlof. Let op: dit is een tijdelijke functie. 

Ben jij beschikbaar van 1 juni t/m 17 november dit jaar? Vind je het leuk om veel klantcontact te hebben? En houd je van aan de slag te gaan met het leggen van de planningspuzzel? Look no further! 

meer informatie

Medior BI-Consultant

Dienstverband: Fulltime
Locatie: Breda

Heb jij al enige ervaring als Business Intelligence consultant? Wil jij jouw ondernemende competenties ontwikkelen en de volgende stap maken in jouw data & analytics carrière? Persoonlijke ontwikkeling en innovatie zijn de fundering van 2Foqus en voor jou de perfecte bodem om jezelf te ontwikkelen binnen het werkveld van Data & Analytics. Join the team!


Meer informatie

Accountmanager 

Dienstverband: 32 - 40 uur
Locatie: Breda

Als Accountmanager ben je vooral bezig met het werven van nieuwe klanten en het uitbouwen van de huidige relaties. Je bent in staat om de behoefte van potentiële opdrachtgevers te begrijpen en speelt hierop in.  Je bent commercieel eindverantwoordelijk voor het salestraject vanaf het eerste contact totdat de handtekening onder het contract is gezet.

Ben jij de commerciële topper die wij zoeken? Solliciteer nu!

meer informatie

WERKEN MET TOPKLANTEN

WORK HARD,
PARTY HARD

DOEN WAAR JIJ GOED IN BENT

VOLOP RUIMTE OM JEZELF TE ONTWIKKELEN

NAOMI VAN GESINK

Data & Analytics Consultant

"Bij 2Foqus staat iedereen voor elkaar klaar" 

In de eerste maanden bij 2Foqus hebben mijn nieuwe collega’s mij super goed op weg geholpen. Iedereen staat eigenlijk altijd voor elkaar klaar. Ik vind het een leuk team en wat ook fijn is, is dat we regelmatig gezellige bijeenkomsten hebben. Dit zorgde er ook voor dat ik mijn collega’s in een korte tijd goed heb leren kennen. Inmiddels ben ik alweer een aantal maanden onderweg bij 2Foqus. En kijk ik ernaar uit om nog meer klanten te helpen hun data vraagstukken op te lossen.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOUW TALENT!

STUDENTEN

Wil jij goed voorbereid zijn op het werken in data & analytics? Maar zoek je ook dat stuk leren en jezelf (persoonlijk) ontwikkelen? Bekijk dan onze stageplekken! Met persoonlijke coaching en werkervaring van de beste werkgevers sta jij sterk in jouw nieuwe carrière. 

 

Neem contact op!

YOUNG PROFESSIONALS

Afgestudeerd en opzoek naar een plek om jouw carrière te kickstarten? Wij zijn altijd opzoek naar gedreven young professionals. Wij staan voor talenontwikkeling, specialisatie en zien onszelf als een poel waar data & analytics talenten worden opgeleid om te werken in deze data-driven wereld!

Neem contact op!

PROFESSIONALS

Heb jij al kilometers gemaakt binnen het werkveld van data & analytics? Meerdere grote, gave projecten op jouw naam staan?
Tijd om er nog meer aan toe te voegen! Wij zijn altijd opzoek naar ervaren consultants met een uitgebreide kennis. Binnen 2Foqus Education zijn er ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als trainer en jouw kennis door te geven aan zowel klanten als collega's!

Neem contact op!

GEZELLIGHEID BIJ 2FOQUS

Al bijna 10 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda werken we voor meer dan 180 organisaties binnen de flexbranche, logistiek, productie zorg en meer. Ons team bestaat uit meer dan 20 specialisten met een passie voor data. Vrijdagmiddagborrels staan hoog in het vaandel. We werken samen hard om geweldige resultaten te behalen en vieren deze dan ook graag. "Work hard, play hard is het motto". Ook buiten het werk vinden we het leuk om een sporadische, gezellige groepsactiviteit te organiseren. 

SCHRIJF JE GRATIS IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van bedrijfsupdates en interessante ontwikkelingen binnen de wereld van Data & Analytics, zodat jij klaar bent voor de toekomst!

    Thank you! Your message has been sent.
    Unable to send your message. Please fix errors then try again.

    2Foqus gebruikt de door jou beschikbaar gestelde informatie om je op de hoogte te houden over 2Foqus en interessante data updates! Besluit je toch later om jezelf uit te schrijven dan gaat dat eenvoudig via de knop in de mail.

    Privacy Preference Center