2Foqus Academy introduceert drie nieuwe trainingen

De 2Foqus Academy groeit net als 2Foqus zelf lekker door. Er zijn weer een aantal nieuwe trainingen toegevoegd en daarnaast zitten er nog een aantal interessante andere trainingen in de pijplijn! Hieronder vind je een overzicht van de recent toegevoegde nieuwe trainingen:

=

EFFECTIEVE AANPAK EN COMMUNICATIE VOOR BI-PROFESSIONALS

Als 2Foqus streven we ernaar om onze klanten en partners succesvoller te maken door het slim inzetten van Data Management en Data Analytics. Onze expertise gaat verder dan adviseren, ondersteunen en trainen; wij richten ons op jouw volledige datareis. Daarin is effectieve communicatie met gebruikers en stakeholders een essentieel onderdeel. Met onze eendaagse training “Effectieve Aanpak en Communicatie voor BI-professionals” willen we je helpen het maximale te halen uit Business Intelligence en het volledige potentieel van jouw investering te realiseren.

 

=

QLIK TABULAR REPORTING

In de Qlik Tabular Reporting Training leer je op een praktische wijze stap voor stap hoe je een rapport in Tabular Reporting opbouwt en verstuurd op basis van een dashboard in Qlik Cloud. Zo leer je tijdens deze training bijvoorbeeld:

    • De Tabular Reporting Excel add-in te installeren
    • Een gestandaardiseerde rapportage te bouwen in Excel op basis van data in de Qlik Cloud
    • Distributie van rapportages instellen

=

MIRCOSOFT FABRIC TRAINING

De training zal zich richten op het ETL process binnen Fabric. Daarin wordt besproken wat Fabric uniek maakt en welke tools je voor handen hebt om het ETL proces in te richten. We bespreken Lakehouses, Data Pipelines, Notebooks, Dataflows, Power BI en meer. Elk onderdeel binnen de training gaat gepaard met bijbehorende praktische opdrachten. 

* COMING SOON *

Recente berichten

Introducing Microsoft Fabric

Introducing Microsoft Fabric

Een eerste kennismaking met Microsoft Fabric -  door Martijn van 't Leengoed Wat is Microsoft Fabric eigenlijk? Het is krachtige tool die alle krachten van verschillende Microsoft-data componenten bundelt om jou te helpen de controle te krijgen over je gegevens en...

Lees meer
Meet the neighbors en maak kennis met Fullstaq

Meet the neighbors en maak kennis met Fullstaq

Meet the neighbors en maak kennis met FullstaqIn onze column Meet the Neighbors, stellen wij graag onze zusterorganisatie Fullastaq aan je voor. WIE IS FULLSTAQ? Fullstaq vertelt zelf:  – “Aangenaam kennis te maken. Wij zijn Fullstaq. Wij zijn een snelgroeiend...

Lees meer