Haal het maximale uit je data

Data & Analytics Health Check

Oude, ongeorganiseerde gegevens vertragen je bedrijf en vertroebelen je besluitvormingsprocessen. Weet jij wat de status is van jouw data & analytics omgeving?

Met de 2Foqus Data & Analytics Health Check laten we zien waar binnen jouw data-omgeving de zwakke plekken zitten en reiken we een verbeterplan aan hoe je deze kan oplossen. Ontdek op welke manier jouw organisatie continu kan verbeteren bij het implementeren en gebruik van Business Intelligence oplossingen, zoals Qlikview, Qlik Sense, Qlik NPrinting, Power BI, Power Apps en Microsoft Azure onderdelen.

Data Analytics Health Check picture - 2Foqus Data Analytics

Referentiecase Actief Werkt

Met Qlik Sense zijn onze marges verbeterd – cruciaal in een branche waar marges continu enorm onder druk staan.

Marcel Passier Stok
Business Controller, Actief Werkt

Onze aanpak

N

Kick-Off (door projectleider)

N

Analyse door Business Intelligence Consultant

N

Review van belangrijkste Business Intelligence onderdelen

N

Review van taken, architectuur, performance en autorisaties

N

Terugkoppeling aan de opdrachtgever van alle resultaten

De Data & Analytics Health Check helpt de organisatie om op korte en/of op lange termijn het meeste uit het Business Intelligence platform te halen, door te controleren of de Business Intelligence producten zo efficiënt mogelijk zijn ingericht en worden gebruikt, de implementatie schaalbaar is en men kan inspringen op de veranderende informatiebehoefte.

Zo werkt de Data & Analytics Health Check

Onze Business Intelligence Consultant gaat de huidige Business Intelligence omgeving analyseren met behulp van een door 2Foqus ontwikkelde methode. Op basis van de diagnose zal de Business Intelligence Consultant verbetervoorstellen opstellen.

In nauwe samenspraak met jouw organisatie zullen de voorstellen uitgewerkt worden om ook in de toekomst de kwaliteit en performance de Business Intelligence omgeving en daarmee de applicaties te waarborgen.

Je ontvangt na de uitvoering van de Data & Analytics Health Check een adviesrapport met sterke en zwakke punten, gebruiksstatistieken en aanbevelingen over de verschillende onderdelen. In dit rapport identificeren we mogelijke verbeteringen op het gebied van performance, security en stabiliteit door gebruik te maken van bestaande of nieuwe technologieën, producten of best practices.

De Data & Analytics Health richt zich primair op de bevindingen en aanbevelingen. In het rapport wordt per bevinding aangegeven wat de oplossingsrichting is, wat de te verwachten verbetering is en wat de eventuele kosten zijn.

Data Analytics Health Check visual - 2Foqus Data Analytics

TEVREDEN KLANTEN

ERVAREN PROFESSIONALS BINNEN ONS TEAM

GEBOUWDE DASHBOARDS

Producten

TimeXtender

TimeXtender wordt gebruikt voor het opzetten van een flexibel data management platform. TimeXtender helpt bij het voorbereiden en beheren van jouw data ten behoeve van analyses en A.I. en dit alles zonder een regel code te schrijven!

QLIK

De oplosingen van Qlik helpen jouw organisatie met het verkrijgen van inzichten en het maken van gegronde besluiten aan de hand van actuele data.

 

Power BI

Microsoft Power BI stelt je in staat om snel en op gecontroleerde wijze data te ontsluiten en vervolgens om te zetten in rijke analyses en heldere visuele rapportages. Power BI maakt gebruik van de cloud en heeft daardoor een onbeperkte rekencapaciteit. 

Meer weten?

Wil je meer weten over de Data & Analytics Health Check en wat deze voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op!

Naam(Vereist)