Meet the neighbors en maak kennis met Focus Enterprise Solutions

In onze column Meet the Neighbors, stellen wij graag onze zusterorganisatie Focus Enterprise Solutions aan je voor.

WIE IS FOCUS ENTERPRISE SOLUTIONS

Zit je met uitdagingen of vraagstukken rondom ERP of zoek je een implementatie partner voor jouw ERP-omgeving? Dan ben je bij Focus Enterprise Solutions aan het juiste adres!  Focus Enterprise Solutions is jouw strategische partner voor alles rondom het ERP-systeem Microsoft Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management (ook wel bekend als Microsoft Dynamics Finance & Operations). Dit ERP-systeem zorgt voor een logische bundeling van financiën, verkoop en alles rondom Supply Chain Management.

Met hun specialistische kennis krijgen klanten de beste maatoplossingen voor hun digitaliseringsuitdagingen. Focus Enterprise Solutions staat hen bij van begin tot eind, met deskundige begeleiding en ondersteuning bij de implementatie en het beheer van deze oplossingen.

WERK JE AL MET DYNAMICS 365 FINANCE?

Dan is wellicht de door Focus Enterprise Solutions ontwikkelde oplossing Extended Banking voor jou geschikt. Met deze add-on, welke volledig geïntegreerd is in Dynamics 365, verwerk je automatisch bankafschriften. Dit voorkomt fouten en bespaart veel tijd. In onderstaande introductievideo vertellen zij je meer hierover en laten ze je via een demo zien hoe eenvoudig Extended Banking werkt.

Klik hier voor de video

Maar natuurlijk zijn ze er ook voor het beheer van jouw ERP-omgeving. De afdeling Managed Services helpt bedrijven om ook na implementatie het maximale uit hun ERP te blijven halen.

MEER OVER FOCUS ENTERPRISE SOLUTIONS

Ben jij geïnteresseerd in de diensten van Focus Enterprise Solutions of wil je een vrijblijvend adviesgesprek? Natuurlijk kun je je vaste aanspeekpunt bij 2Foqus vragen om ons met elkaar in contact te brengen, maar je kan ook de website van Focus Enterprise Solutions bezoeken voor meer informatie. Of stuur direct een e-mail naar info@focus-solutions.nl.

Recente berichten

Introducing Microsoft Fabric

Introducing Microsoft Fabric

Een eerste kennismaking met Microsoft Fabric -  door Martijn van 't Leengoed Wat is Microsoft Fabric eigenlijk? Het is krachtige tool die alle krachten van verschillende Microsoft-data componenten bundelt om jou te helpen de controle te krijgen over je gegevens en...

Lees meer
Meet the neighbors en maak kennis met Fullstaq

Meet the neighbors en maak kennis met Fullstaq

Meet the neighbors en maak kennis met FullstaqIn onze column Meet the Neighbors, stellen wij graag onze zusterorganisatie Fullastaq aan je voor. WIE IS FULLSTAQ? Fullstaq vertelt zelf:  – “Aangenaam kennis te maken. Wij zijn Fullstaq. Wij zijn een snelgroeiend...

Lees meer
2Foqus Academy introduceert drie nieuwe trainingen

2Foqus Academy introduceert drie nieuwe trainingen

2Foqus Academy introduceert drie nieuwe trainingenDe 2Foqus Academy groeit net als 2Foqus zelf lekker door. Er zijn weer een aantal nieuwe trainingen toegevoegd en daarnaast zitten er nog een aantal interessante andere trainingen in de pijplijn! Hieronder vind je een...

Lees meer