Meet the neighbors en maak kennis met Cmotions

In onze column Meet the Neighbors, stellen wij graag onze zusterorganisatie Cmotions aan je voor.

Wie is Cmotions?

Bij Cmotions weten ze als geen ander hoe je het potentieel van data volledig kan benutten. Zodat je nog meer waarde haalt uit jouw data, optimale resultaten behaalt en betere beslissingen neemt voor de toekomst.

Om een datavolwassen organisatie te worden, is meer nodig dan alleen techniek en analisten. Op alle organisatieniveaus en disciplines zal de verbinding tussen strategie, data en inzichten moeten worden gelegd. Cmotions helpt organisaties om dit doelgericht en stapsgewijs aan te pakken. Met bruikbare inzichten, slimme oplossingen en een pragmatische aanpak. Cmotions richt zich op het verbeteren van de hele data waardeketen, van verzamelen tot analyseren en activeren van data.

Steeds vaker trekken wij als 2Foqus samen met Cmotions op omdat onze beide organisaties elkaar goed aanvullen. Een mooi voorbeeld van hoe The Digital Neighborhood extra waarde toevoegt voor onze klanten.

Meer over Cmotions

Ben jij geïnteresseerd in de diensten van Cmotions of wil je een vrijblijvend adviesgesprek, bezoek dan Cmotion’s website.

Recente berichten

Beveiligingslek Qlik Sense Enterprise on Windows

Beveiligingslek Qlik Sense Enterprise on Windows

Update 17 mei 2024

Er is een nieuw beveiligingslek ontdekt met als vulnerability “Privilege escalation for authenticated/anonymous user”. Het scoringssysteem CVSS V3.1 detecteert dit als high (CVSS:3.1/AV:N/AC:L/PR:L/UI:N/S:U/C:H/I:H/A:H 8.8 (High).

Check hier hoe je het kan oplossen.

Lees meer