Meet the neighbors en maak kennis met Fullstaq

 

In onze column Meet the Neighbors, stellen wij graag onze zusterorganisatie Fullstaq aan je voor.
Fullstaq vertelt zelf:

WIE IS Fullstaq

Wie we zijn – Aangenaam kennis te maken. Wij zijn Fullstaq. Wij zijn een snelgroeiend cloud-native IT Services-bedrijf dat zowel start-ups als entreprise ondernemingen helpt hun Kubernetes en Cloud Native-ambities te realiseren. We succeed in cloud-native! We hechten veel waarde aan persoonlijke verbindingen met cloudleveranciers, klanten, ons team en de cloud-native community. Hierdoor is onze reputatie ongekend. We integreren de DevOps-mentaliteit, toolstack en best practices in alles wat we doen. Wij zijn specialisten in Linux, DevOps, DataOps, Kubernetes, Observability, Cloud en Cloud-Native. Fullstaq is volledig infrastructuuronafhankelijk – en daar zijn wij ook erg trots op.
In 2016 bundelden twee bevriende engineers, Gerrit Tamboer en Fabian Met, hun krachten en richtten Fullstaq op. Het duo investeerde flink in het opdoen van kennis, werkte aan toffe, innovatieve projecten en versterkte de naamsbekendheid. Dat hebben ze goed gedaan: de vraag naar hun expertise is in 2018 enorm toegenomen. Gerrit en Fabian bepaalden de toekomst: Fullstaq moest het Cloud Native kenniscentrum worden zoals het nu is. Met Marije Titulaer en Guston Remie toegevoegd aan het directieteam, bleven ze werken aan de groei en kwaliteit van Fullstaq. Inmiddels is Fullstaq het eerste gecertificeerde Kubernetes-adviesbureau in Nederland (KCSP) en zijn we met 75 collega’s in totaal. We helpen veel bedrijven bij het aanpakken van complexe technologische uitdagingen en spelen een actieve rol in de cloud-native gemeenschap. Omdat we graag onze eersteklas cloud-native expertise willen delen, nodigen we u uit om deel te nemen aan een trainingssessie, kennis te delen en met ons in gesprek te gaan. MAW: wij willen samen succesvol zijn in cloud-native.

Klik hier voor video’s over ons bedrijf: https://www.youtube.com/channel/UC4y7B-mYRuQT-XmU3jcE7MQ

MEER OVER Fullstaq

Ben jij geïnteresseerd in de diensten van Fullstaq of wil je een vrijblijvend adviesgesprek? Natuurlijk kun je je vaste aanspeekpunt bij 2Foqus vragen om ons met elkaar in contact te brengen, maar je kan ook de website van Fullstaq (fullstaq.com) bezoeken voor meer informatie. Of stuur direct een e-mail naar g.remie@fullstaq.com.

Recente berichten

Beveiligingslek Qlik Sense Enterprise on Windows

Beveiligingslek Qlik Sense Enterprise on Windows

Update 17 mei 2024

Er is een nieuw beveiligingslek ontdekt met als vulnerability “Privilege escalation for authenticated/anonymous user”. Het scoringssysteem CVSS V3.1 detecteert dit als high (CVSS:3.1/AV:N/AC:L/PR:L/UI:N/S:U/C:H/I:H/A:H 8.8 (High).

Check hier hoe je het kan oplossen.

Lees meer