Meet the neighbors en maak kennis met Pink Elephant

In onze column Meet the Neighbors, stellen wij graag onze zusterorganisatie Pink Elephant aan je voor.

Wie is Pink Elephant?

Binnen The Digital Neighborhood is Pink Elephant verantwoordelijk voor de diensten rond de moderne werkplek. Dit doen zij door IT persoonlijk te maken. Dit zie je terug in zowel de werkplekken (die worden namelijk voor iedereen gepersonaliseerd) als in de relatie met hun klanten. Bij Pink Elephant staat de klant écht op nummer 1.

Naast de werkplekken biedt Pink Elephant ook andere diensten die helpen om de werkplek optimaal in te benutten. Hiervoor leveren ze de diensten:

  • Pink365: de moderne werkplek.
  • Hardware services: beheer, inkoop, installatie en advisering van hardware devices.
  • PinkSecure: PinkSecure is een collectie van diensten die Pink Elephant levert op het gebied van security. Deze diensten worden over vier assen ingedeeld: Predict, Prevent, Detect en Respond.
  • Professional Services: Pink Elephant Professional Services is de flexibele partner voor de moderne werkplek. Met onze specialistische kennisdomeinen, variëteit aan rollen en verschillende contractvormen zorgen we voor extra flexibiliteit in uw bedrijfsvoering.
  • Datamanagement: beheren: beveiligen en opslaan van data. Dit kan gedaan worden door onze hybrid cloud, back-up, DMaaS en Disaster Recovery dienstverlening.

Klantcase Markenheem

Pink Elephant heeft voor ruim 1000 medewerkers van Markenheem een Pink365 werkplek geïmplementeerd. Dit is ook aangevuld met een sociaal intranet. Markenheem is een zorgorganisatie die verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aanbiedt aan ruim 1780 cliënten in de regio Doetinchem en Bronckhorst. Het hele verhaal over deze klant lees je hier.

Contactgegevens Pink Elephant

Ben jij geïnteresseerd in een van de diensten van Pink Elephant of wil je een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact op met Xander Mes via: xander.mes@pinkelephant.nl.

Recente berichten

Beveiligingslek Qlik Sense Enterprise on Windows

Beveiligingslek Qlik Sense Enterprise on Windows

Update 17 mei 2024

Er is een nieuw beveiligingslek ontdekt met als vulnerability “Privilege escalation for authenticated/anonymous user”. Het scoringssysteem CVSS V3.1 detecteert dit als high (CVSS:3.1/AV:N/AC:L/PR:L/UI:N/S:U/C:H/I:H/A:H 8.8 (High).

Check hier hoe je het kan oplossen.

Lees meer