Met overname Exmon versterkt TimeXtender zijn data management en data governance positie

De recente overname van Exmon door TimeXtender is een strategische zet die aanzienlijke voordelen kan bieden. De krachtenbundeling van beide labels combineert de expertise van TimeXtender in het vereenvoudigen en automatiseren van data management met de kracht van Exmon in het bieden van betrouwbare data. De nieuwe combinatie belooft verbeteringen in data-accuratesse, data governance en integratie, wat leidt tot betere data-gedreven besluitvorming en geoptimaliseerde operaties.

Exmon als aanvulling op TimeXtender

Wat zijn de voordelen van Exmon als aanvulling op TimeXtender? Om dit wat duidelijker te maken hebben we ze kort voor je samengevat.

1. Data Management en data governance

Exmon biedt een platform voor data management dat bedrijven controle geeft over hun data. Het stelt organisaties in staat om hun belangrijkste data assets, zoals klant-, product- en leveranciersinformatie, centraal te beheren. Dit zorgt voor een ‘single point of truth’ wat essentieel is voor accurate analyse en rapportage. Bovendien ondersteunt Exmon data governance, wat helpt om slechte data te voorkomen en de algehele datakwaliteit te verbeteren.

2. Proces orkestratie

Exmon maakt het mogelijk om data processen visueel in kaart te brengen. Dit draagt bij aan een beter begrip en transparantie van datastromen binnen een organisatie. Het helpt ook bij het opsporen van fouten en het verversen van data voor rapportagedoeleinden.

3. Continuous monitoring

Exmon’s continuous monitoring-functie is een belangrijk voordeel. Het stelt bedrijven in staat om dataproblemen snel te identificeren en op te lossen, waardoor de algehele nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de data verbetert. Dit is cruciaal voor het nemen van geïnformeerde beslissingen gebaseerd op betrouwbare data.

4. Integratie met bestaande systemen

Een belangrijk voordeel van Exmon is dat het werkt als een add-on, wat betekent dat het een extra laag vormt bovenop bestaande datasystemen. Dit maakt integratie met huidige systemen naadloos en vereenvoudigt het datamanagement zonder bestaande processen te ontwrichten.

5. Voordelen van Exmon’s Data Quality Dashboard

Het Data Quality Dashboard van Exmon biedt verbeterde datakwaliteit, betrouwbaarheid en ondersteunt betere besluitvormingsprocessen. Dit leidt tot verhoogde productiviteit en winstgevendheid en helpt bedrijven bij digitale transformatie en het behalen van een concurrentievoordeel.

Kortom, de integratie van Exmon met TimeXtender biedt een robuuste oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar geavanceerd data management en data governance. Deze combinatie kan bedrijven helpen hun data effectiever en efficiënter te beheren, wat cruciaal is in het hedendaagse datagedreven zakelijke landschap.

Recente berichten

Beveiligingslek Qlik Sense Enterprise on Windows

Beveiligingslek Qlik Sense Enterprise on Windows

Update 17 mei 2024

Er is een nieuw beveiligingslek ontdekt met als vulnerability “Privilege escalation for authenticated/anonymous user”. Het scoringssysteem CVSS V3.1 detecteert dit als high (CVSS:3.1/AV:N/AC:L/PR:L/UI:N/S:U/C:H/I:H/A:H 8.8 (High).

Check hier hoe je het kan oplossen.

Lees meer