In het verleden een training gevolgd? Maar dan nu gebruik van de terugkomdag voor een gereduceerd tarief van maar € 1000,- euro per dag!

Wat houdt de terugkomdag in?

 

Heb jij onlangs of alweer een tijd geleden een Qlik-training bij ons gevolgd? Dan is de Academy terugkomdag echt iets voor jou! Een van onze experts komt een dag lang bij jou op locatie en helpt jou met de trainingsonderdelen waar je moeite mee hebt of waar je nog geen gebruik van maakt. Overwin samen de problemen waar je tegenaan loopt en leer meer over het werken met Qlik zodat je nóg meer uit het platform kunt halen. Jouw persoonlijke en professionele behoeften staan centraal in deze op maat gemaakte sessie.

 

Wat zijn de voordelen van de terugkom dag?

 

    • Verankering van de kennis: Door de geleerde kennis van de training te herhalen en deze meteen toe te passen in uw organisatie, zorgt de terugkomdag voor een betere verankering van de kennis. Hierdoor wordt de kans op het vergeten van belangrijke informatie geminimaliseerd.
    • Specifieke vragen stellen: Tijdens de terugkomdag krijg je de kans om specifieke vragen te stellen over de onderwerpen die tijdens de training zijn besproken, gericht op je eigen omgeving. Hierdoor ga je dieper in op de materie en wordt je begrip van de stof vergroot.
    • Kostenbesparend: Een persoonlijke terugkomdag is een kosteneffectieve manier om de opgedane kennis te herhalen en toe te passen. Je betaalt namelijk een gereduceerd tarief voor deze dag, in vergelijking met de prijs van een volledige training.

Meld je aan voor een terugkomdag!

Naam(Vereist)

Recente berichten

Beveiligingslek Qlik Sense Enterprise on Windows

Beveiligingslek Qlik Sense Enterprise on Windows

Beveiligingslek Qlik Sense Enterprise on Windows Update 17 mei 2024 Er is een nieuw beveiligingslek ontdekt met als vulnerability “Privilege escalation for authenticated/anonymous user”. Het scoringssysteem CVSS V3.1 detecteert dit als high...

Lees meer
Haal de bezem door je Data & Analytics kast

Haal de bezem door je Data & Analytics kast

Het is lente! Tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. Maar terwijl je je huis onder handen neemt, waarom niet hetzelfde doen met je Data & Analytics kast? Net als een rommelige zolder vol met dingen die je niet meer gebruikt, kunnen oude, ongeorganiseerde gegevens je bedrijf vertragen en je besluitvormingsprocessen vertroebelen. Hoog tijd om de bezem door je Data & Analytics te halen. Hier is hoe.

Lees meer