Terugblik TimeXtender Test Tour 2023

Vrijdag 24 november organiseerden wij samen met onze partner TimeXtender de TimeXtender Test Tour bij Racesquare in Utrecht. Een event waarbij we kennisdeling over data management en fun combineerden.

Na de ontvangst en een kort welkomstwoordje, was het tijd voor de deelnemers om zelf aan de slag te gaan. Alle deelnemers werden uitgedaagd om zich zo goed mogelijk te kwalificeren voor de Grand Prix die aan het einde van de middag verreden zou worden. Enthousiast kroop iedereen achter het stuur van zijn eigen virtuele Formule1 raceauto. Na een fanatieke kwalificatie was het tijd voor de workshop waarbij de live verkregen racedata werd ontsloten met behulp van TimeXtender.

De theorie rondom data management werd op een heldere manier door de TimeXtender consultants uitgelegd en toegepast. De deelnemers gingen hierbij zelf met hun eigen racedata aan de slag wat de betrokkenheid bij de praktijkoefeningen voor het ontsluiten en visualiseren van data nog verder vergrootte. Voor de extra motivatie werd ondertussen het nodige te eten en drinken gebracht zodat iedereen aangesterkt aan de Grand Prix kon beginnen.

Met de verkregen inzichten van hun racedata verschenen alle deelnemers op scherp aan de start. Na een spannende en leuke race kwam Niek Huijsmans als winnaar over de streep, waarna het event met een korte huldiging en een gezellige borrel werd afgesloten.

Terugblik TimeXtender Test Tour 2023 foto 1
Terugblik TimeXtender Test Tour 2023 foto 2
Terugblik TimeXtender Test Tour 2023 foto 3

Volgend jaar wordt de TimeXtender Test Tour weer georganiseerd. Waarschijnlijk zal de eerste editie van 2024 plaatsvinden in mei. Wil je er dan ook bij zijn, en verzekerd van een stoeltje, meld je dan nu alvast aan.

Recente berichten

Beveiligingslek Qlik Sense Enterprise on Windows

Beveiligingslek Qlik Sense Enterprise on Windows

Update 17 mei 2024

Er is een nieuw beveiligingslek ontdekt met als vulnerability “Privilege escalation for authenticated/anonymous user”. Het scoringssysteem CVSS V3.1 detecteert dit als high (CVSS:3.1/AV:N/AC:L/PR:L/UI:N/S:U/C:H/I:H/A:H 8.8 (High).

Check hier hoe je het kan oplossen.

Lees meer