2Foqus neemt belang in FourPoints Automation 

Op 21 juni heeft 2Foqus bekendgemaakt een belang te nemen in FourPoints Automation met de intentie om tot een volledige overname te komen. 2Foqus en FourPoints zijn al jaren experts in BI-oplossingen en vullen elkaar qua kennis en expertise en marktsegmenten goed aan. Hierdoor breiden zowel 2Foqus als FourPoints hun expertise verder uit, om klanten een nog completer aanbod te bieden.  

FourPoints gelooft dat betere beslissingen leiden tot een beter leven, zowel op sociaal als economisch vlak. Dit sluit goed aan op de missie van 2Foqus, het écht verder helpen van organisaties en hun medewerkers op gebied van Data & Analytics, want datamanagement is mensenwerk. In de nieuwe samenstelling vormen beide bedrijven een business intelligence organisatie met ruim 70 medewerkers. Niet alleen een mooie zakelijke ontwikkeling, maar ook een fijne uitbereiding van het team. 

Rolf Grouve van 2Foqus: “Door de krachtenbundeling van 2Foqus en FourPoints kunnen we niet alleen meer klanten op hoog niveau bedienen, maar hebben wij ook onze kennis op het gebied van datamanagement verbreed.” Dave Jansen vult hierop aan: “We zijn zeer blij met onze deelname in FourPoints. Als 2Foqus hebben wij de ambitie om onze klanten domeinkennis en een volwaardig portfolio aan te bieden. Met de kennis en ervaring van FourPoints in het (semi)overheidsdomein en hun specifieke kennis, breiden we onze expertise verder uit. Zo kunnen wij onze klanten nog beter helpen. We delen bovendien dezelfde waarden en focus op klantgerichtheid en service. Wij heten dan ook alle FourPoints medewerkers een warm welkom en kijken ernaar uit om samen aan een mooi bedrijf te werken!” 

Lorenzo Lo Fo Wong van FourPoints: “De samenwerking met 2Foqus verbreedt voor ons de kansen en mogelijkheden tot verdere ontwikkeling voor onze medewerkers. Tegelijkertijd vullen wij met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van data-research, applicatie-integratie, data-ontsluiting en datamigratie 2Foqus mooi aan.“ Gerrit Versteeg vervolgt: “En daar waar wij sterk in zijn; oplossingen voor overheidsinstanties, versterkt 2Foqus ons met hun data analytics oplossingen en trainingen voor zorg-, transport-, productie- en flexorganisaties. Een mooie win-winsituatie dus.” 

Over 2Foqus 
2Foqus bestaat uit een team van specialisten met passie voor data. Naast datamanagement en visualisatie van data stimuleert 2Foqus het datagedreven werken bij haar klanten. Alle activiteiten zijn gestaafd op vier pijlers; Data Literacy, Data Management, Analytics en Academy. 2Foqus is gevestigd in Apeldoorn en Breda. Zie ook: 2foqus.nl.
 
Over FourPoints 
Bij FourPoints werkt een gevarieerd team van gedreven professionals. Samen maken zij betere zakelijke beslissingen mogelijk. FourPoints biedt oplossingen voor BI & Analytics, Applicatie integratie en Datamigratie.  FourPoints werkt vooral voor gemeenten en mkb en is gevestigd in Den Haag. Zie ook: fourpoints.nl.

Vragen? Neem contact op met Rolf Grouve: 06-52452950.

Privacy Preference Center