2Foqus wenst je fijne feestdagen en een gelukkig 2024!

Time flies when you’re having fun! Zo is 2023 weer voorbijgevlogen. Niet alleen omdat we plezier is ons werk hebben, maar ook omdat we keihard zijn gegroeid. Nog niet eerder namen wij in één jaar tien nieuwe collega’s aan en begin 2024 starten er nog eens zes! Daarom gaat 2Foqus in 2024 naar een andere, grotere locatie verhuizen! Hierover later meer.

Het jaar 2023 was ook het jaar waarin we onderdeel werden van The Digital Neighborhood waardoor wij onze klanten nog beter en breder kunnen bedienen. Bijvoorbeeld met Microsoft Dynamics CRM reporting dat wij dit jaar introduceerden of met AI en Data Science waar we je in 2024 meer over vertellen.

Tijdens het TimeXtender event Xtend’23 werden we als 2Foqus werden uitgeroepen tot TimeXtender Partner of the Year. Een prestatie waar we trots op mogen zijn.

Het Data & Analytics Event in het NAC-stadion was dit jaar met zo’n 150 aanwezigen wederom een succes. Het diverse aanbod aan onderwerpen en sprekers leverde ons veel positieve reacties op. Bekijk hier de terugblik van het event.

Voor 2024 staat het Data & Analytics Event ook weer op de planning. Op 20 juni 2024 bij Topsportlocatie OmniSport in Apeldoorn om precies te zijn. Wil je er ook (weer) bij zijn, zet het event dan alvast met permanent marker in je agenda of meld je aan via onderstaande knop.

Graag willen wij je als klant, partner of trouwe volger van 2Foqus bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij wensen je fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Graag zien en spreken wij je weer in 2024!

Recente berichten

Beveiligingslek Qlik Sense Enterprise on Windows

Beveiligingslek Qlik Sense Enterprise on Windows

Beveiligingslek Qlik Sense Enterprise on Windows Update 17 mei 2024 Er is een nieuw beveiligingslek ontdekt met als vulnerability “Privilege escalation for authenticated/anonymous user”. Het scoringssysteem CVSS V3.1 detecteert dit als high...

Lees meer
Nieuw! De Academy terugkomdagen!

Nieuw! De Academy terugkomdagen!

Heb jij onlangs of alweer een tijd geleden een Qlik-training bij ons gevolgd? Dan is de Academy terugkomdag echt iets voor jou! Een van onze experts komt een dag lang bij jou op locatie en helpt jou met de trainingsonderdelen waar je moeite mee hebt of waar je nog geen gebruik van maakt. Overwin samen de problemen waar je tegenaan loopt en leer meer over het werken met Qlik zodat je nóg meer uit het platform kunt halen. Jouw persoonlijke en professionele behoeften staan centraal in deze op maat gemaakte sessie.

Lees meer