PROVELU en 2FOQUS SAMEN VERDER ALS 2Foqus

Op 11 februari 2022 gaan Provelu en 2Foqus, twee ambitieuze bedrijven in Business Intelligence, samen verder als één organisatie. Beide organisaties zijn al meer dan 10 jaar experts in BI oplossingen, hebben een groeiambitie en volgden met interesse elkaars professionele ontwikkeling. De interesse werd een klik. De klik een fusie.   

De nieuwe organisatie gaat per 1 juni 2022 verder onder de naam 2Foqus en blijft onder het bestaande management vanuit de huidige locaties in Apeldoorn en Breda werken. De volgende stap is kennismaking en kruisbestuiving tussen de teams; daar zit de echte kracht achter de fusie.  

Rolf Grouve, directeur van Provelu, licht toe: “De ontwikkelingen in de data-markt gaan hard. Daar willen wij bovenop blijven zitten en dat vraagt een bepaalde omvang. Wij herkenden onze gedrevenheid in 2Foqus. Qua expertise, grootte en ambitie lijken we op elkaar. Met veel enthousiasme kijk  ik uit naar de nieuwe kansen en mogelijkheden voor onze medewerkers en klanten.”  

Mikel Snijders, directeur 2Foqus: “Wij zijn gewend om mensen, data en bedrijfsresultaten samen te brengen. Zo creëren we kansen en zo kijken we naar ons eigen bedrijf. De samenvoeging met Provelu komt precies op het goede moment. We hebben in de nieuwe samenstelling met ruim 50 experts een landelijke dekking. Dat is een mooie basis om elkaar naar een nog hoger niveau te stuwen.”  

Over 2Foqus

2Foqus bestaat uit een team van specialisten met passie voor data. Naast datamanagement en visualisatie van data stimuleert 2Foqus het datagedreven werken bij haar klanten. Alle activiteiten zijn gestaafd op vier pijlers; data literacy, datamanagement, analytics en education. 2Foqus is gevestigd in Breda. Zie ook: www.2foqus.nl.

Over Provelu         

Provelu biedt strategisch advies in Business Intelligence en maatwerk bij oplossingen als Qlik, Power BI en TimeXtender. De Provelu Academy geeft trainingen voor data-analyse en -validatie en software op verschillende niveau’s. Provelu is al 17 jaar gevestigd in Apeldoorn. Zie ook: www.provelu.nl.  

Rolf Grouve, directeur Provelu: 06-52452950
Mikel Snijders, directeur 2Foqus: 06-46026046

Foto (vlnr): D​ave Jansen (directeur 2Foqus), Dennis Lucas (directeur Provelu),  Mikel Snijders (directeur 2Foqus), Rolf Grouve (directeur Provelu)

Privacy Preference Center